Ai la primavera... (quan el vídeo de “Diàlegs amb la natura” s'havia de fer present)


Dissabte va ser el darrer dia de l’exposició “Diàlegs amb la natura”


Diumenge em vaig llevar aviat, vaig sortit a la terrassa, el cel tenia un color blau esplèndid, hi havia una llum preciosa, es respirava net... Vaig tenir ganes de baixar a la sala, donar una volta, tornar-me’ls a mirar... Un despistat va aparèixer a veure l’expo. Va estar de sort! M’encanten els despistats d’última hora...


Fa uns dies vàrem fer una visita comentada. La Pilar va estar perfecte, com sempre. Va ser una visita llarga, o no, no ho sé... Com fos ens va explicar un munt de coses. Aquest cop vaig gravar jo (perdó a tots els professionals dels món de l’audiovisual) i també he editat jo (un altre cop perdó) I no és perquè no sàpiga tallar (de debò, ho sé fer) però he optat per conservar mitja hora sencera de l’exposició que ens fa fer la Pilar, massa interessant per excloure res. Ja us ho dic, 33 minuts 44 segons. Teniu aquesta mitja horeta llarga...?


Doncs de moment només cal que la reserveu perquè encara no us la puc mostrar. Estic, com us ho diria, una mica... DELS NERVIS (una vegada em van dir que escriure en majúscules és com cridar) Doncs sí, estic DELS NERVIS (majúscula i negreta) , perquè la tecnologia vol acabar amb la meva paciència!


Jo volia fer una entrada maca, una mica poètica, delicada... una entrada COM CAL per poder acomiadar l’expo de la Pilar com es mereix, però el maleït canal youtube (ai que ara em censuraran) m’ho està posant molt difícil.


Jo no vull tallar el video (i això que de debò ho sé fer) però no el vull tallar. Així que seguiré persistint, i prometo, en algun moment, no sé quan, que el penjaré i podreu veure (si es que els teniu) aquests 33 minuts 44 segons...


Ahir dilluns, avui dimarts, demà dimecres... “Els diàlegs amb la natura” estan més vius que mai, la primavera ja truca a la porta, la propera expo d’Artemisia també. Jo tinc la sang alterada (efecte primaveral) i a la sala tenim un gir disciplinari, us agrada l’escultura?


1 view0 comments

UNEIX-TE A NOSTRA NEWSLETTER     Les últimes notícies d'Artemisia directament a la safata d'entrada.

Conéctese con nosotros

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
  • Spotify - Gris Círculo